Make-upRtist

Passionate Creator of Beauty

About me

IMG_6210

Make-up artist Hanny Van Snippenberg

Het volgen van een vierjarige professionele grime en make-up opleiding bij Studio Bessels in Hilversum was het begin van mijn zelfstandig ondernemerschap. Met succes doorliep ik de jaren theater grime, visagie, fotografie, film & Tv make-up, airbrush-technieken, haarstyling, haarwerken en special-effects. Ik leerde de fijne kneepjes van het vak door inspirerende vakdocenten die allemaal hun sporen hebben verdiend in de praktijk.

Waar word ik blij van?

Ik krijg energie om het beste resultaat te leveren voor het model of acteur, altijd in de setting die de opdrachtgever voor ogen heeft. Humor, passie, creativiteit, perfectie en rust op de set dat zijn mijn sleutelwoorden. Ik werk uitsluitend met getalenteerde professionals en dat zorgt voor een resultaatgerichte positieve vibe bij iedere opdracht.

Als make-up artist werk ik al tien jaar samen met vooraanstaande Nederlandse productiemaatschappijen, advertising en media bureaus. Door mijn ervaring kan ik goed inschatten hoeveel tijd er werkelijk nodig is voor de visagie & haarstyling in een opdracht. Hierdoor haal je altijd het hoogste rendement uit je investering.

Geïnteresseerd? neem gerust contact op en ik denk graag met je mee.

Tot snel!

Hanny van Snippenberg
Passionate creator of beauty

© 2020 Make-upRtist

Thema door Anders Norén

error

Enjoy this work? Please spread the word :)