Make-upRtist

Passionate Creator of Beauty

About me

IMG_6210

Make-up artist Hanny Van Snippenberg

Het volgen van de vierjarige top opleiding professionele grime en make-up bij Studio Bessels in Hilversum was het begin van mijn zelfstandig ondernemerschap. Met succes doorliep ik de jaren theater grime, visagie, fotografie, film & Tv make-up, airbrush-technieken, haarstyling, haarwerken en special-effects.

Ik leerde de fijne kneepjes van het vak door inspirerende vakdocenten zoals Ditske Bessels, Annemiek Bohnenn en Leendert van Nimwegen, die allemaal hun sporen hebben verdiend in de praktijk.

Waar word ik blij van?

Ik krijg energie om het beste resultaat te leveren voor het model of de acteur, altijd in de juiste setting die de opdrachtgever voor ogen heeft. Humor, passie, creativiteit, perfectie en ultieme rust op de set dat zijn mijn sleutelwoorden. Ik werk uitsluitend met getalenteerde professionals en dat zorgt voor een resultaatgerichte positieve vibe bij iedere opdracht.

Als make-up artist werk ik al 12 jaar samen met vooraanstaande Nederlandse productiemaatschappijen, advertising en media bureaus. Door mijn ervaring weet ik precies wat er nodig is om de authentieke weergave van je bedrijf, merk of product op beeld te laten terugkomen. Hierdoor haal je altijd het beste resultaat uit je investering.

Geïnteresseerd? neem dan nu contact op en ik denk graag met je mee.

Tot snel!

Hanny van Snippenberg
Passionate creator of beauty

E-mail: info@make-upRtist.com

© 2023 Make-upRtist

Thema door Anders Norén

error

Enjoy this work? Please spread the word :)